Övrigt

DataTjej

2019-10-23 08:21 #0 av: Magi-cat

DataTjej är en ideell förening som bildades 1998. Idag är det över 2900 medlemmar i föreningen och ännu fler följer deras utskick.

"Målet med föreningen är att skapa ett nätverk mellan individer som identifierar sig som kvinna eller icke-binär i alla åldrar som pluggar, jobbar eller är intresserade av data/IT. Vi arbetar för att uppmuntra och underlätta kontakter främst mellan studenter och näringsliv, samt att öka gemenskapen DataTjejer emellan. DataTjej vann Womentorpriset 2015 med motivation från juryn att DataTjej gör en stor insats för att attrahera fler kvinnor till IT-branschen och att där ta ledande positioner."

https://datatjej.se/foreningen/

"Freden måste komma först. Gör den inte det min vän, kommer inget efter den." (Tage D.) 

Anmäl
2019-10-23 08:22 #1 av: Magi-cat

DataTjej ordnar olika evenemang och givetvis är även kulturtanter i alla åldrar välkomna. Nörd

Digi5, en heldag för alla kvinnor, flickor och icke-binära i alla åldrar som är nyfikna på eller vill utvecklas inom teknik och programmering. Ta med mamma, moster, farmor, vänner eller kom som du är – du är aldrig för ung eller för gammal för att lära dig något nytt! Hoppas vi ses på Digi5 den 16 november!

"Freden måste komma först. Gör den inte det min vän, kommer inget efter den." (Tage D.) 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.