Övrigt

Presentationstråd för medlemmar på sajten

2019-02-09 17:42 #0 av: Magi-cat

Det kom ett tips om att det vore roligt med en tråd där medlemmarna kan presentera sig själva och det tycker jag var en bra idé!

Välkomna alla som vill att göra en liten presentation av er själva eller vad ni sysslar med, vill utveckla och tycker är intressant! (givetvis gärna anonymt och med samma regler som i övrigt på sajten.)

"Freden måste komma först. Gör den inte det min vän, kommer inget efter den." (Tage D.) 

Anmäl
2019-02-11 15:01 #1 av: MariasKeramik

Ska jag börja...?  Jag hittade hit för att jag kollar utbudet av iFokussidor emellanåt för att se om jag hittar nåt intressant, och det gjorde jag. Kulturtant  passade mej alldeles utmärkt, mycket intressant och blandat att läsa. Blev nyfiken på de andra sidorna som Magi-cat var sajtvärd för, och hittade på köpet "Hjärnan", "Oförklarade fenomen" och  den omedelbara storfavoriten "Fenomen".  För den allmänt natur- och populärvetenskapligt intresserade är en sida om regnbågar, halofenomen, sjungande isar, hur man fryser såpbubblor eller hur tomtebloss fungerar rena godisbutiken.

Annars hör jag hemma på KeramikiFokus. Jag började min första keramikkurs som 13-åring, och blev fast. Gick ett par år med blandad konst-och konsthantverksutbildning efter gymnasiet, och sen ett år på Capellagårdens keramikutbildning.  Pga sjukdom blev det sen varken mer utbildning eller någon yrkeskarriär. Men konst- och keramikintresset har hängt med hela livet, och jag har under några perioder haft en egen verkstad. 

Målningar, foton och keramik, som jag gjorde för 15-20 år sedan, och hela historien om hur det är att blir sjuk som ung, gå runt i vården och inte bli trodd, finns på min hemsida; www.mariasalbum.se 

Efter ett par decennier utan verkstad kunde jag till min stora lycka packa upp den igen för några år sedan, och det jag gjort sen dess, mest djurskulpturer, men  en del  annat också, finns på www.mariaskeramik.blogspot.com.

Med vänlig hälsning Maria Thulin

Anmäl
2019-02-11 20:42 #2 av: Magi-cat

Tack så mycket för presentationen, Marias Keramik, och varmt välkommen hit! BlommaPresentTårta
Det fanns mycket att läsa i dina länkar också! 

Tack för dina vänliga ord! 

"Freden måste komma först. Gör den inte det min vän, kommer inget efter den." (Tage D.) 

Anmäl
2019-02-12 13:04 #3 av: MariasKeramik

Tack !

Nu hoppas jag det kommer lite fler presentationer. Skulle vara roligt att veta lite mer om er andra här.

Med vänlig hälsning Maria

Anmäl
2019-11-17 21:05 #4 av: Magi-cat

Någon mer som vill göra en liten presentation? Glad

"Freden måste komma först. Gör den inte det min vän, kommer inget efter den." (Tage D.) 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.