2018-09-08 12:45 #0 av: Magi-cat

Stick-mässa I Linköping Konsert och Kongress 16 - 17 november 2018.

"Varmt välkommen till StickaMera Tillsammans, den första mässan som StickaMera arrangerar och vårt fokus ligger på de där guldkornen till garnbutiker. De som ser garn och hantverk som en livsstil och som verkligen brinner för sitt intresse.

Vi välkomnar utställare som Mood of Colors, Karin Öberg och Hunnevad Hantverk, samt erbjuder ett föredrag av Anita Yarn och workshop med Anna Friberg, alias Yarnesty, i hur man stickar sockor som passar ens egna fötter. Hunnevad Hantverk kommer även att hålla i en workshop i hur man stickar den spännande tekniken skuggstickning.

Förutom allt detta så kommer det att finnas plats för att slå sig ner en stund eller två för att sticka, prata med likasinnade och bara av att njuta av atmosfären.

På fredag kväll bjuder vi in alla till  stick-quiz och då finns det chans att vinna fina priser från våra sponsorer. För bra för att missa, eller hur? Mer info om var kommer senare.

Lördagen avslutas med stickmiddag på restaurang för de som vill. Det krävs biljett för detta arrangemang, mer info kommer senare."

https://www.stickamera.se/tillsammans/bes%C3%B6kare-39747038

Ser spännande ut, härligt med alla färger!